Λεωνίδα Μπουμπάρη συνέχισε να μας κάνεις περήφανους εντός και εκτός γηπέδων

Περήφανους μας έκανε ξανά ο γέννημα – θρέμμα αθλητής του ΒΑΟΛ Χίου Λεωνίδας Μπουμπάρης, που συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα του ΟΦΗ συνδυάζοντας μπάσκετ και σπουδές, καθώς φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Χθες ο ….ψηλότερος γιατρός του Αιγαίου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο με το οποίο επέστρεφε η αποστολή του ΟΦΗ από εκτός έδρας αγώνα.

Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους εντός και εκτός γηπέδων.

 

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα http://cretabasketalk.gr/ αναφέρει:

«Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/01) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ από την Αθήνα, όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 χρονών, χρειάστηκε την άμεση παρέμβαση γιατρού και αμέσως ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός (έχει ολοκλήρωση τις σπουδές του στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο ενώ  βρίσκεται στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τρίτο έτος ).

Ο σέντερ του ΟΦΗ είχε καθοριστική συμβολή, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα, καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή του, διότι το πλοίο είχε αποχωρήσει ήδη από το λιμάνι του Πειραιά.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Μπουμπάρη η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε, με το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.»