Ο Μάουρι Ικάρντι απέλυσε τη Γουάντα Νάρα από μάνατζέρ του


Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας από την Αργεντινή έχει καταθέσει εδώ και εβδομάδες αίτηση διαζυγίου αφού θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να μην είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μάουρο Ικάρντι που δεν θέλει να χωρίσει με την Γουάντα έγινε έξαλλος με εκείνη και τις… τρέλες της στην Αργεντινή. Η Νάρα συμμετείχε γυμνή σε βίντεο κλιπ με τον ράπερ L-Gante με τον οποίο είναι σε σχέση και παραδέχτηκε ότι έχει μεγάλη καρδιά.

Σε αυτό το δεσμό αντιδρούν και τα παιδιά της Γουάντα Νάρα που συνεχίζουν να είναι μαζί με τον Ικάρντι στην Κωνσταντινούπολη αφού παίζει στην Γαλατασαράι. Ο Αργεντίνος που είναι δανεικός από την Παρί στην Γαλατά “τρελάθηκε” με τα όσα κάνει η πρώην του και αποφάσισε να την απολύσει!

Η Νάρα ήταν για χρόνια η μάνατζερ του Ικάρντι και φυσικά έβγαζε χρήματα από τα συμβόλαια και τις μεταγραφές του. Όπως γράφουν στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την διοίκηση της Γαλατά ότι η Νάρα δεν τον εκπροσωπεί πλέον και ζήτησε να μην της δώσουν το 1 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί ως προμήθεια για τη μετακίνηση.

Ο παίκτης παίρνει 750.000 ευρώ από τους Τούρκους και η Νάρα είχε ζητήσει 1 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του deal. Η Γαλατά δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το θέμα.

Πάντως στην Αργεντινή έχει ξεσπάσει … πόλεμος μεταξύ του Ικάρντι και της Νάρα για το διαζύγιο. Η ακίνητη περιουσία τους ξεπερνά τα 60…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr