ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Σαββίδη για τραυματισμούς αλλά και αγωνιστικό


Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε σε σύσκεψη τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για να συζητήσει μαζί τους το φαινόμενο των τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του από την αρχή της σεζόν.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου ζήτησε να ενημερωθεί για τις αιτίες που προκαλούν τους τραυματισμούς την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του όλα τα τεχνολογικά μέσα για την καλύτερη πρόληψη τους.

Στη σύσκεψη αυτή εκτός από τους επικεφαλής γιατρούς της ομάδας συμμετείχαν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοζέ Μπότο που και αυτοί με τη σειρά τους εξήγησαν στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου ότι οι μυϊκοί τραυματισμοί που έχουν προκύψει δεν είναι τόσοι πολλοί τουλάχιστον σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.


if (agora && pameStoiximaPgs){
agora.remove();
}

Γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και τόνισαν ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί κάτι που έχει ήδη συμβεί με παίκτες που ήταν επιβαρυμένοι.

Η σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα των θλάσεων αλλά επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να ζητά από όλους προσήλωση στο πλάνο που έχει εκπονηθεί.

Πηγή: sport24.gr