Χάρης Θεοχάρης: «Προτεραιότητα στα νησιά που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό»

Ειδική καμπάνια για τη στήριξη των νησιών που αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό έχει σχεδιάσει το υπουργείο Τουρισμού όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας ότι «η ενίσχυση των τουριστικών ροών που η εικόνα τους έχει πληγεί από την άφιξη μεταναστών, αποτελεί προτεραιότητά μας σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Μιλώντας στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Τουρισμού, σημείωσε: «Για τον σκοπό αυτό θα ξεκινήσει άμεσα μέσω του ΕΟΤ καμπάνια ενδυνάμωσης της φήμης και της εικόνας των περιοχών αυτών, καθώς και προώθησής τους ως τουριστικών προορισμών».

Επιπλέον, ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμός για την προσέλκυση νέων αγορών και δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου στην ηγεσία του υπουργείου, «γιατί ο ελληνικός τουρισμός έκλεισε μια χρονιά με πολύ θετικό πρόσημο, με αύξηση των εσόδων σε διψήφιο ποσοστό, την ίδια στιγμή που η αύξηση των επισκεπτών κινήθηκε σε μονοψήφια ποσοστά». «Αυτό μας επιτρέπει να ατενίσουμε και το 2020 με αισιοδοξία», κατέληξε.
https://www.liberal.gr/

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)