Δεν εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου οι προτάσεις του Γεωργίου Αμέντα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων

Δεν εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου και δεν συζητήθηκαν καν οι προτάσεις του Γεωργίου Αμέντα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων
Παρακαλώ όπως δημοσιευθεί η παρακάτω απάντηση στο δελτίο τύπου του κ. Αμέντα Γεωργίου, που σας έχει πιθανώς σταλεί για δημοσίευση :

Δεν εγκρίθηκαν, αλλά ούτε και απορρίφθηκαν, οι προτάσεις του μέλους της Επιτροπής Γεωργίου Αμέντα από το ΔΣ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου, γιατί εκείνο είναι αναρμόδιο γι’ αυτές. Δεν συζητήθηκαν καν. Απλώς διαβάστηκαν και προωθήθηκαν (κι ορθώς έγινε αυτό) στο αρμόδιο, για τα θέματα που έθεσε, θεσμικό όργανο του Δήμου της Χίου, εκείνο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη και θα είμαστε και οι δύο παρόντες εκεί λόγω και του ζητήματος των καθαριστριών, που θα συζητηθεί.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου Κωνσταντίνος Γεωργ. Καρατζάς.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)