ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ: Υπάρχει η δέσμευση του Πρωθυπουργού για εξαίρεση της Θράκης

Με δελτίο τύπου στις 6-9-2020 ο συνδυασμός ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ αναφέρει:
Μετά από εύλογη και εύστοχη ερώτηση του επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Καραβασίλη ,ο κύριος Μηταρακης παρασυρμένος από το άγχος να πείσει ότι θα τηρήσει παντού την ίδια πολιτική και δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις ,εξήγγειλε την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας ίσης χωρητικότητας στον Εβρο , με αυτό της Σάμου.
Την επόμενη μέρα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας δήλωσε ,ότι δεν έχει ιδέα και οτι υπάρχει δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού για εξαίρεση του Έβρου σχετικά με τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας .
“Ως Δήμαρχος Ορεστιάδας δεν έδωσα ΠΟΤΕ σύμφωνη γνώμη (η οποία γνώμη δε μου ζητήθηκε) και δε θα συναινέσω ΠΟΤΕ, όποτε και από όποιον μου ζητηθεί ΚΑΜΙΑ συζήτηση, με κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχω κάνει για το θέμα αυτό.
– Υπάρχει η δέσμευση του Πρωθυπουργού για εξαίρεση της Θράκης από οποιοδήποτε σχεδιασμό για το θέμα αυτό.”
Τίθεται πλέον θέμα παντελούς αναξιοπιστίας για τον κο Μηταράκη που με ψέματα από εδώ κι από εκεί μπορεί να ξεγελάσει τις τοπικές κοινωνίες και να τις καταστήσει συνένοχες. Είναι και δείγμα για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα.(Πατείστε στον παρακάτω σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο του evros-news.
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)