Δήμος Χίου: Ακύρωση των περισσοτέρων εκδηλώσεων λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι λόγω έντονης ανησυχίας για την μη τήρηση των υψηλών μέτρων ασφαλείας που επιτάσσει η περίσταση έναντι στη πανδημία του κορονοϊού για την ασφαλή διεξαγωγή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Χίου αποφάσισε την ματαίωση των περισσοτέρων εξ΄αυτών. Με βάση το πρόσφατο ΦΕΚ 3165Β/31-7-2020 του Υπουργείου Υγείας και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, στο Λιμάνι, το Πετροκάραβο και τον Αφανή Ναύτη καθώς και οι συναυλίες στον πολυχώρο Καστρομηνά λόγω της μεγάλης πιθανότητας συνωστισμού.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί μέχρι τώρα σε κλειστούς και ελεγχόμενους χώρους θα πραγματοποιηθούν, τηρώντας τους κανονισμούς και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, λόγω της αδυναμίας πρόβλεψης της εξέλιξης της πανδημίας βρισκόμαστε εν αναμονή των νέων αποφάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη ματαίωση όλων των εκδηλώσεων και θα προχωρήσουμε σε εκ νέου ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο Δήμος Χίου με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας βρίσκεται δίπλα στους δημότες μας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη θετική πορεία  που έχουμε  μέχρι σήμερα στο νησί μας απέναντι στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)