Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 36χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σάββατο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και κατηγορείται ότι προεβη σε γενετήσια πράξη.

Ο συλληφθείς – ο οποίος φέρεται να είναι «πελάτης» του Μίχου – πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε σήμερα σταον ΣΚΑΪ ο Τ. Θεοδωρικάκος, οι συλλήψεις θα συνεχιστούν, με νέο ενταλμα να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και  προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη την περασμένη Τετάρτη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Ο 36χρονος είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της  γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως “πελάτης” του Μίχου.

Τη Δευτέρα απολογούνται 33χρονος και η μητέρα της 12χρονης

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πηγή: skai.gr