Μία ημέρα πριν την απολογία του 26χρονου που κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή , ο 19χρονος φίλος του φερόμενου δράστη, προκειμένου να λογοδοτήσει για όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στην Βαρυμπόμπη.

Ο 19χρονος ,συγκατηγορούμενος του 26χρονου που θα περάσει αύριο το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, απολογήθηκε για την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κ. Μάρκου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 26χρονο, με αφορμή τη σειρά που θα κρατούσαν μπροστά από μία καντίνα.

Μετά την απολογία του, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Απολογούμενος ο 19χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ,ισχυριζόμενος ότι δεν έχει σχέση με την επίθεση που δέχθηκε ο επιχειρηματίας καθώς ο ίδιος περίμενε στο αυτοκίνητο τον φερόμενο ως δράστη 26χρονο φίλο του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ