Νέες απειλές Ερντογάν: Μην τα βάζετε με την Τουρκία – Να ξέρετε τα όριά σας


“Πυρά” και απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε και από την Ινδονησία ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά, στο πλαίσιο συνέντευξής του στη Σύνοδο των G20.


Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν επανέλαβε τη φράση “μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα” και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα “που δεν κάθονται ήσυχα” και “προχωρούν σε προκλητικές δηλώσεις, χωρίς να ξέρουν τα όριά τους“.

Έστειλε μάλιστα μήνυμα στην Ελλάδα ναμην τα βάζει” με την Τουρκία, ενώ σημείωσε ότι όσο και να εξοπλίζονται τα νησιά, αυτό δεν θα ωφελήσει σε τίποτα.

Να ξέρετε τα όριά σας με την Τουρκία. Όσα αεροπλάνα και όπλα κι αν πάρετε, δεν θα ωφελήσουν” είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από την Ελλάδα να μάθει τον “νόμο της γειτονιάς” και την ιστορία.
Σχετικά με την απόφαση για το ψευδοκράτος, να γίνει μέλος – παρατηρητής στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών, σημείωσε: “Η απόφαση ισχύει. Δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια από καμία χώρα. Θα δώσουμε την αναγκαία απάντηση σε εκείνες τις χώρες που προσεγγίζουν την απόφαση αυτή αρνητικά“.
Με αφορμή την επίθεση στην Ιστικλάλ πρόσθεσε: “Εκείνοι που υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις είναι συνεργοί στο αίμα που χύνεται“.

Πηγή: ΕΡΤ, haberler, ensonhaber

Πηγή: ertnews.gr