Έναρξη εργασιών συνεδρίου ΑΙΤΑΕ 2018 στη Μυτιλήνη

Την Τετάρτη 05.09.2018 και ώρα 10:00 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Κ. Μουτζούρης θα κηρύξει την έναρξή των εργασιών του συνεδρίου ΑΙΤΑΕ 2018 στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης . Την εναρκτήρια συνεδρία θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ.Καμπούρης, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Γαληνός, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Βιτσιλάκη και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Το διεθνές συνέδριο είναι τριήμερο. Διαρκεί από τις 05 ως τις 07 Σεπτεμβρίου 2018. Το συνέδριο διοργανώνεται στη Μυτιλήνη με σκοπό την ενδυνάμωση των δεσμών του Πανεπιστημίου με τη Λέσβο και την καθιέρωση διαρκών συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και τους Τοπικούς Φορείς.

Το αντικείμενο του συνεδρίου ΑΙΤΑΕ 2018 είναι η Κλωστοϋφαντουργία και τα διαθεματικά σχετικά πεδία της Επιστήμης του Μηχανικού.

Το διεθνές ενδιαφέρον είναι έντονο και ήδη έχουν εγγραφεί 150 σύνεδροι από 35 χώρες και από τις πέντε ηπείρους. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται παράλληλα στο Δημοτικό Θέατρο και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας.

Όσοι από τους συμπολίτες μας έχουν ειδικό επιστημονικό ενδιαφέρον μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ως επισκέπτες όποιες συνεδρίες τους ενδιαφέρουν μετά από εγγραφή τους στη γραμματεία του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα και πληροφορίες για το συνέδριο βρίσκονται στην ιστοσελίδα

https://aegeanconference.org/

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση