Ερωτηματικά δημιουργεί η εμφάνιση της ονομαζόμενης «Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου»

Ερωτηματικά δημιουργεί η εμφάνιση της ονομαζόμενης «Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου», η οποία χρησιμοποιώντας παρεμφερή τίτλο με αυτόν της γνωστής Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων Χίου, προωθεί διαδικτυακό ψήφισμα για την μεταφορά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ από το Χαλκειός της Χίου σε άλλη περιοχή μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Την εμφάνιση της «επιτροπής» καταγγέλλει με ανάρτηση της, χθες Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων Χίου, μιλώντας ευθέως ότι πίσω από αυτήν βρίσκονται πιστά εκ Χίου και Αθηνών φερέφωνα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά, στην καταγγελία της, η οποία συνοδεύεται από δύο εκτυπώσεις του προωθούμενου ψηφίσματος καθώς και της «μαϊμού» κοινότητας που το προωθεί, έχει ως ακολούθως:

«ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΤ-ΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ…

Η γελοιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού – προσφυγικού στη Χίο ο “Χιώτης” υπουργός των 700 εκατομμυρίων ευρώ ακολουθείται πιστά από τα εκ Χίου και Αθηνών φερέφωνά του… Πρόσφατα δημιουργήματά τους μια κάλπικη σελίδα με όνομα σχεδόν ίδιο με το δικό μας αλλά και ενός αντι-ψηφίσματος στο avaaz με προφανείς σκοπούς την δημιουργία σύγχυσης αλλά και διχασμού! Τελικό αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά η γελοιοποίησή τους στα μάτια του κόσμου! Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να μην πέφτουν θύματα της εξαπάτησης που μοναδικό στόχο έχει να ξοδευτούν τα εκατομμύρια της Ε.Ε. για να γίνουν τα νησιά μας φυλακές. Χτες επέλεξαν το 17 σήμερα το Κοντάρι, αύριο το στρατόπεδο στο Καμπί στον Αη Γιώργη το Συκούση, την Καλαμωτή και σε όλη τη Χίο… ».

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)