Φ.Ο.Β.: Τα “άγνωστα” μονοπάτια του Βροντάδου & ταξιδιωτικές αναμνήσεις

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου διοργανώνει το διήμερο εκδηλώσεων στις  7 και 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσά του.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00μ.μ.
Συνδιοργάνωση με το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου

Ο πεζοπόρος-ορειβάτης-ερευνητής πεδίου και πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι των μονοπατιών της Χίου» Γεώργιος Χαλάτσης μάς ξεναγεί στο μαγικό κόσμο των μονοπατιών του Βροντάδου κάνοντάς μας μάθημα Πατριδογνωσίας, ενημερώνοντάς μας παράλληλα για τα μυστικά και τα οφέλη της πεζοπορίας.

Πέτρινα μονοπάτια, μνημεία αγροτικής και ποιμενικής ζωής, υπέροχα τοπία ξεχασμένοι κόσμοι απόδρασης τόσο κοντινοί σε μας θα μας αποκαλυφθούν σε μία μοναδική εκδήλωση που σε επόμενη ημερομηνία θα συνδυαστεί και με επιλεγμένη πεζοπορική διαδρομή.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00μ.μ.

Ο Νικόλαος Γεωργούλης συνοδοιπόρος στις περισσότερες καλοκαιρινές εκδρομές του Φ.Ο.Β. καταγράφει, φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί στιγμές από τις καλοκαιρινές μας αυτές εξορμήσεις και μας τις παρουσιάζει με τη μορφή ντοκιμαντέρ. Η φετινή μας εκδρομή ήταν στη γη του Πόντου 26 με 31 Αυγούστου 2019. Επειδή την περίοδο αυτή οργανώθηκαν και άλλες εκδρομές στον Πόντο καλούμε όλους αυτούς τους Χιώτες εκδρομείς να γευθούν μαζί μας και να ξαναζήσουν όμορφες στιγμές από το προσκύνημα αυτό, σε τόπους μνήμης και όχι λησμονιάς.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση