Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου

Την Κυριακή το απόγευμα στην Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο . Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη, τα παιδιά χόρεψαν με ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, ο Άγιος Βασίλης στη θέση του περίμενε τα παιδιά για την καθιερωμένη φωτογραφία, ο Δημήτρης Λιούτρης ερμήνευσε μία στροφή από “το έλατο”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κος. Κάρμαντζης και ο Αντιδήμαρχος της περιοχής κος. Μανδάλας και από την Περιφέρει οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Π. Βρουλής και Ν. Νύκτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του χωριού. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός  Μαριέττα Παπά όπου παρουσίασε με άψογο τρόπο την εκδήλωση.

Εμείς από την δικής μας πλευρά θα δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, στον Πρόεδρο κ. Αγκά,  τοπικό Συμβούλιο Νεοχωρίου, τους Συλλόγους της Κοινώτητας και την συντονίστρια Μαριέττα Παππά για την πανέμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση