Η χορωδία της Προόδου Καλλιμασιάς ταξίδεψε με το νέο κύμα τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Πραγματικά ήταν μια όμορφη εκδήλωση του τμήματος χορωδίας της Προόδου και όσοι την παρακολούθησαν έφυγαν ενθουσιασμένοι από την αυλή του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς.

Συμμετείχαν και τα δύο τμήματα παιδιών και ενηλίκων που μαζί με τον μαέστρο  Μιχάλη Βούκουνα και την  ορχήστρα αποτελούμενη από τους Σωτήρη Παπαχριστόπουλο στο μπουζούκι, Γιάννη Στογιάννο στο πιάνο και Γιάννη Βούκουνα στα κρουστά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό τηρήθηκαν με τη διατήρηση των αποστάσεων και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρά τις ιδιομορφίες της κατάστασης μεταδίδοντας μας αισιοδοξία.

Το σωματείο μας ευχαριστεί τη δημοτική επιτροπή παιδείας και το δημοτικό σχολείο Καλλιμασιάς για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του σχολείου, τον Όμηρο Καλλιμασιάς για την παραχώρηση των καθισμάτων, το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Χριστού για τις πρόβες, τον Γιώργο Γιαννούμη για την τοποθέτηση των φώτων και τον Γιάννη Κουμελά για τη βοήθεια του.

Πηγή: Εκπολιτιστικό Σωματείο Καλλιμασιάς “ΠΡΟΟΔΟΣ”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)