Η Ε.Β.ΑΤ. αποφάσισε την ακύρωση των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ε.Β.ΑΤ.,

Η πρόσφατη έκτακτη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε με την πανδημία του COVID-19, δημιούργησε νέες συνθήκες και αναγκάζει όλους μας να τηρήσουμε νέους κανόνες διαβίωσης για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Β.ΑΤ. έχοντας κύριο μέλημά του την ασφάλεια των μελών της, των φίλων της και της κοινωνίας ευρύτερα, αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη και ελήφθη μετά από πολλές συζητήσεις για πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους τέλεσης των εκδηλώσεων. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια απόφαση που θα βρει σύμφωνη την πλειοψηφία των μελών της Ε.Β.ΑΤ., καθώς αρμόζει με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της Ένωσης μας. Πεποίθηση όλων των μελών του Δ.Σ. είναι ότι  οι εκδηλώσεις της Ε.Β.ΑΤ. θα πρέπει να διεξαχθούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον.

Προς ενημέρωσή σας για τις δράσεις του Συλλόγου μας, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2020, σας αποστέλλουμε συνημμένο στο παρόν, το ενημερωτικό της Ε.Β.ΑΤ.

Σας ευχόμαστε καλό και ασφαλές καλοκαίρι.

Για το Δ.Σ.

Ιωάννης Κ. Γκιάλας

Πρόεδρος Ε.Β.ΑΤ.

Εδώ είναι το φυλλάδιο με τις εκδηλώσεις της ΕΒΑΤ που έχουν προγραμματιστεί!

ΕΒΑΤ_2020 φύλλο 2 ΙΟΛ ΑΥΓ ΣΕΠ v3

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)