Αιτήσεις για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στη Χίο

 O Δήμος Χίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χίου στο οποίο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Λόγω έλλειψης εκπαιδευτών δεν θα υλοποιηθούν τα προγράμματα:

  • Ασφάλεια –Ποιότητα Τροφίμων
  • Φωτογραφία
  • Εθελοντισμός: Διαχείριση Κινδύνων, Κρίσεων, Εκτάκτων αναγκών στην τοπική κοινωνία
  • Τοπική κοινότητα μάθησης: Λέσχη λογοτεχνίας
  • Τοπικοί παραδοσιακοί χοροί

Για τους ενδιαφερόμενους που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στα ανωτέρω προγράμματα, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της αίτησής τους.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Χίου, Τσιτσεκλή 1 – κτίριο Rex, πίσω από την πρώην Δημοτική Αστυνομία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00–13:00 υπόψη:

  • Βιργινίας Παλαιού – Υπεύθυνης Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης της Ποιότητας
  • Θεοδοσίας Τσιώνου – Υπεύθυνης Οργάνωσης

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2271350057, 2271350059

Παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται ΜΟΝΟ από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Χίου ή ηλεκτρονικά, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και σκαναρισμένου αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου στο e-mail: kdvm.chios@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: www.epixeiro.gr

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση