Η προσπάθεια που κάνει η Μικρασιατική για την Γ’Εθνική…….

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση από την ομάδα μας για την προσπάθεια που καταβάλει,ώστε να καταφέρει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής .
Οι συνθήκες είναι αντίξοες, η οικονομική κατάσταση άσχημη και η πανδημία του κοροναιού δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθεί αλλά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την προσπάθεια μας.
Η πρώτη επαφή είχε να κάνει με την τοπική ΕΠΣ και την συνάντηση με τον πρόεδρο της,κ Κώστα Νικολαίδη, όπου και τέθηκαν επί τάπητος, οι δυνατότητες και τα όρια που έχει η ΕΠΣ ώστε να στηρίξει την πρωταθλήτρια..
Ακολούθησε αποστολή εγγράφου μας προς την ΕΠΣ Χίου,με αναλυτικά τα αιτήματα και τις προτάσεις μας ..

Πρώτη επαφή και με τον Χιώτη υπουργό,κύριο Νότη Μηταράκη κατά την οποία και ορίστηκε ραντεβού δια ζώσης τις ημέρες που ακολούθησαν.

Επικοινωνία με τον κ.Αμέντα Κώστα ,πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής Χίου της περιφέρειας Β.Αιγαίου.

Επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της κυρίας Αγγελικής Αρκάδη και πλέον συνεχή επαφή με την ΠΑΕ.

Επικοινωνία με γραφεία Χίων εφοπλιστών για κλείσιμο ραντεβού με τους υπεύθυνους και προώθηση σε αυτούς αιτημάτων οικονομικής στήριξης.

Πρώτη επαφή με τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρματζη και ραντεβού τις επόμενες ημέρες.

Προσπάθεια να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τις ομάδες της Λέσβου ,Αιολικό και Αετό με τον Αιολικό να ανταποκρίνεται ήδη,και τον πρωταθλητή Σάμου,Πυθαγόρα.

Επαφές με επιχειρηματίες του νησιού , με δύο από αυτούς να ανταποκρίνονται πολύ θετικά όσον αφορά τη βοήθεια στο οικονομικό κομμάτι.

Επεξεργασία διαφημιστικών πακέτων με κλίμακα κόστους για όλα τα βαλάντια .

Κλείνουμε με ένα ρεπορτάζ του athlitikometopostoaigaio.wordpress.com σχετικά με τον πιθανό όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουν οι νησιωτικές ομάδες.

Γ Εθνική:Ο πιθανός όμιλος με τα περσινά δεδομένα για τις ομάδες του Β.Αιγαίου |ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι θα προστεθεί ακόμα ένας όμιλος κάνοντας τους ομίλους 9 από 8 που ήταν φέτος. Σε αυτόν τον πρόσθετο όμιλο θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Πελοποννήσου οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται στις 17 !

Έτσι ένας πιθανός όμιλος του Αιολικού,του Αετού και της Μικρασιατικής εάν κατεβούν και με βάση τα περσινά δεδομένα και την πιθανή προσθήκη των Κυκλάδων με την Δυτική Αττική (1 ομάδα)θα είναι:

Αιολικός,Αετός (Λέσβος)

Μικρασιατική (Χίος)

Νέα Αρτάκη,Ηρακλής Ψαχνών (Εύβοια)

ΑΟ Πυλίου (Κως)

Κιθαιρώνας Καπ.,ΑΟ Υπάτου Αμβρυσέας Διστόμου (Βοιωτία)

Θύελλα Ραφήνας,Αήττητος Σπάτων,Μαρκό,Αστέρας Βάρης(Αττική)

Πυθαγόρας (Σάμος)

Ενώ είναι πιθανόν στον ίδιο όμιλο να έρθουν ομάδες από τις Κυκλάδες όπως ο ΑΣ Σαντορίνης,η Άνω Μερά Μυκόνου και ο Πανναξιακός αλλά και ο Πανελευσινιακός από τη Δυτική Αττική.

Σίγουρα όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια της ώρας.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)