Οινούσσες: Ενώνουμε δυνάμεις για να προβάλλουμε τα νησιά μας

Οινούσσες: Ενώνουμε δυνάμεις για να προβάλλουμε τα νησιά μας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Οινούσσες την περασμένη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γ. Δανιήλ, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας του Δήμου και επιχειρηματιών του νησιού με τον νεοσυσταθέντα Φορέα Τουρισμού Χίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοφυούς Φορέα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αυγουστής Νεαμονίτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Πάσσας.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε ακόμη η Επιτροπή ανάπτυξης και προβολής του Δήμου μας με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Λεοντή, η οποία πραγματοποίησε και την πρώτη συνεδρίαση της.
Μετά από μια συνοπτική εισήγηση εκ μέρους του κ. Νεαμονίτη για τους καταστατικούς σκοπούς, την πρόσφατη δράση, τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους του νέου φορέα, διεξήχθη γόνιμος διάλογος για την προβολή και τη μεθοδολογία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της Χίου και των Οινουσσών και κατατέθηκαν χρήσιμες απόψεις, αλλά κι ενδιαφέρουσες ενστάσεις.
Στη συνάντηση εργασίας οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφώνησαν ν’ ανανεωθεί το ραντεβού για τη νέα χρονιά και να εγκαινιαστεί μια φιλόδοξη συνεργασία, ώστε τα δύο νησιά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ διαβεβαίωσε για την ουσιαστική και εποικοδομητική στήριξη της δημοτικής αρχής σε κάθε άρτια αρθρωμένη και ρεαλιστικά στοχευμένη προσπάθεια επίτευξης των στόχων της τουριστικής ανάδειξης.
Εκ του Δήμου Οινουσσών

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση