Λεωνίδα Μπουμπάρη συνέχισε να μας κάνεις περήφανους εντός και εκτός γηπέδων

Περήφανους μας έκανε ξανά ο γέννημα – θρέμμα αθλητής του ΒΑΟΛ Χίου Λεωνίδας Μπουμπάρης, που συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα του ΟΦΗ συνδυάζοντας μπάσκετ και σπουδές, καθώς φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Χθες ο ….ψηλότερος γιατρός του Αιγαίου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο με το οποίο επέστρεφε η αποστολή του ΟΦΗ από εκτός έδρας αγώνα.

Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους εντός και εκτός γηπέδων.

 

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα http://cretabasketalk.gr/ αναφέρει:

“Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/01) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ από την Αθήνα, όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 χρονών, χρειάστηκε την άμεση παρέμβαση γιατρού και αμέσως ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός (έχει ολοκλήρωση τις σπουδές του στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο ενώ  βρίσκεται στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τρίτο έτος ).

Ο σέντερ του ΟΦΗ είχε καθοριστική συμβολή, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα, καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή του, διότι το πλοίο είχε αποχωρήσει ήδη από το λιμάνι του Πειραιά.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Μπουμπάρη η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε, με το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)