Λύθηκαν ακόμη δυο βασικά προβλήματα στο Ιστορικό 1ο Γυμνάσιο Χίου – του Κωνσταντίνου Βίκτωρα Χατζησταμάτη

Οι απόφοιτοι του σημερινού Ιστορικού 1ου Γυμνασίου Χίου πραγματικά στην πλειονότητά τους σπούδασαν και διακρίθηκαν ιδιαίτερα στον στίβο της ζωής και ως εκ τούτου η αγάπη για το σχολείο τους και τους καθηγητές τους, όπως συμβαίνει και για τα υπόλοιπα σχολεία του νησιού μας ανάλογα, είναι ξεχωριστή. Στην περίπτωσή μας μιλάμε για τον Δήμαρχο Χίου, για τον υπογράφοντα την ενημέρωση, για τον διευθυντή του σχολείου και φυσικά για τον αναδεικνύοντα το θέμα στα ΜΜΕ της Χίου Διευθυντή της Αλήθειας που τους συνδέει κάτι κοινό. Υπήρξαν όλοι ως μαθητές στο συγκεκριμένο Ιστορικό σχολειό, το αγαπούν και επιθυμούν να το βλέπουν ως κόσμημα για το νησί μας.
Μάλιστα κύριε Τζούμα η έκρηξη του Δημάρχου Χίου στις 8-5-2020 ήταν πραγματική και είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Να λυθεί ένα πρόβλημα που δημοσιοποιήσατε από τον Οκτώβρη του 2016 και ήταν να τοποθετηθούν τα κανάλια στο Ιστορικό μας σχολειό αφού όπως γράφατε τότε αποτελούσε μέχρι πριν μερικές ημέρες ¨Πισίνα… με τρύπες¨. Δεν μείναμε όμως μόνον σε αυτό. Αύριο το πρωί όπως μας πληροφόρησε ο αρμόδιος υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου φτάνει στη Χίο με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και ο γαλβανισμένος οικίσκος που θα αποκαταστήσει το ζήτημα της ύπαρξης 4 τουαλετών για το συγκεκριμένο σχολείο και αναφέρεται στο άρθρο σας στις 8-5-2020. Να σημειωθεί ιδιαίτερα ότι δεν είχαν προβλεφθεί τουαλέτες στην μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου.
Πραγματικά αποδεικνύεται πως η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη με τους συνεργάτες της αλλά και με το προσωπικό του Δήμου που διαθέτει δείχνει για μια ακόμη φορά την αγάπη και το σεβασμό της προς τον εκπαιδευτικό και τα σχολεία του νησιού μας!
Χίος 2-9-2020
Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου
Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)