Μ. Βουρνούς: “Είμαστε συνηθισμένοι να γινόμαστε σάκος του μποξ, ακόμα κι όταν υπερασπιζόμαστε το δίκαιο τόσων συμπολιτών μας”

Την αντίδραση του συνδυασμού Βουρνού προκάλεσε η ανακοίνωση του συνδυασμού “Χίος Μπροστά” του Γιάννη Καραβασίλη σχετικά με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να υιοθετήσει πλήρως το ψήφισμα των 1.044 κατοίκων του Καρφά.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός Βουρνού αναφέρει:

“Είναι αλήθεια ότι η σημερινή ανακοίνωση του «Χίος Μπροστά» μας εξέπληξε σε τέτοιο βαθμό που μη θέλοντας να πιστέψουμε ότι δεν έγινε από λάθος, αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγες ώρες ώστε να βεβαιωθούμε  ότι όντως αποτελούσε θέση της παράταξης τους. 

Γιατί, τελικά,  δεν μπορεί να συζητάμε επί δύο ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, να συμφωνούμε και να υιοθετούμε στο ακέραιο τα δίκαια αιτήματα 1044 κατοίκων, να ψηφίζουμε ομόφωνα και την επομένη να κατηγορούμαστε για τη στάση μας! 

Είμαστε συνηθισμένοι να γινόμαστε σάκος του μποξ, ακόμα κι όταν υπερασπιζόμαστε το δίκαιο τόσων συμπολιτών μας, δεν παύει όμως να λυπούμαστε πραγματικά, γιατί διαπιστώνουμε ότι με τέτοιες ανακοινώσεις υπονομεύεται η δύναμη της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)