Μ. Βουρνούς: “Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δεδομένο, χρειάζεται καθημερινός αγώνας για μα υλοποιηθεί ένα έργο”

Ο Μανώλης Βουρνούς, πλαισιωμένος από τον τέως  αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Γδύση και τον τέως αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μπελέγρη, αναφέρθηκε στα έργα που η δική του δημοτική αρχή παρέδωσε στην επομένη είτε ως μελέτες είτε ενταγμένα.

Παράλληλα ο τέως δήμαρχος τόνισε ότι δεν αρκεί να παραδίδεις μια μελέτη ή ένα έργο αλλά χρειάζεται συνεχής αγώνας και διεκδίκηση προκειμένου να φτάσει στην φάση της ολοκλήρωσης.

«Και εμείς όταν αναλάβαμε δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Δουλέψαμε πάνω στα έργα, και τις μελέτες, αγωνιστήκαμε και διεκδικήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την συνέντευξη της «Πρωτοβουλίας» δεν μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην «κατηγορία» του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, για προεκλογική διαφήμιση 25 μελετών ενώ στην ουσία η χρηματοδότηση φτάνει μόνο για 5.

«Η Πρωτοβουλία δεν είχε ανάγκη να κάνει καμία αναφορά προεκλογικά σε καμία μελέτη γιατί είχε έργο να παρουσιάσει», υπογράμμισε ο Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι όλοι οι δήμοι του Βορείου Αιγαίου κατ’ εντολή της Περιφέρειας πρότειναν σειρά μελετών.

«Είμαστε εδώ, δίπλα στην δημοτική αρχή για να την στηρίξουμε όπου χρειαστεί προκειμένου να συνεχιστούν  και να ολοκληρωθούν τα έργα που αφήσαμε», ανέφερε ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Χίο» και τέως δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Ο Στρατής Γδύσης από την πλευρά του τόνισε ότι πολλά από τα έργα, όπως για παράδειγμα τα δυο νέα νηπιαγωγεία της πόλης, ξεκίνησαν από το μηδέν, δείχνοντας ότι χρειάστηκε ένας συνεχής αγώνας για την μελέτη, ένταξη και χρηματοδότηση έργων.

«Θα είναι χαρά μας να δούμε ολοκληρωμένο το έργο μας μέσα από την παρούσα δημοτική αρχή», ανέφερε ο κ. Γδύσης, επισημαίνοντας και εκείνος με την σειρά του τον διαρκή αγώνα και την διεκδίκηση που χρειάζεται, από την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Για το τμήμα της Καθαριότητας και Ανακύκλωσης μίλησε ο Γιώργος Μπελέγρης, τονίζοντας ότι άφησε «μια συμμαζεμένη υπηρεσία και αυτό φάνηκε στο προϋπολογισμό της» ενώ και ο ίδιος ευχήθηκε να προχωρήσουν τα έργα που άφησαν «σχεδόν έτοιμα στο συρτάρι», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Έχουμε αφήσει σχεδόν έτοιμα το  Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων υλικών, την επέκταση του σταθμού μεταφόρτωσης για βιοαπόβλητα, το πράσινο σημείο και αλλά», ανέφερε ο τέως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, συμπληρώνοντας και εκείνος ότι όπου χρειαστεί αν του ζητηθεί θα βοηθήσει.

Παρακολουθήστε βίντεο εδώ:

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση