Μήνυμα του Δημάρχου Χίου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη

Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για τη εκπαιδευτική κοινότητα, αφού ανακοινώθηκαν επίσημα οι βάσεις εισαγωγής των νέων φοιτητών στα Πανεπιστήμια και στα Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης  Κάρμαντζης, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες που κατάφεραν σε μία τόσο ιδιάζουσα εκπαιδευτική χρονιά να πετύχουν την είσοδο τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια, επίσης, στους  άξιους εκπαιδευτικούς που καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες και διαχρονικά η Χίος βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις επιτυχίας μεταξύ των υπολοίπων περιοχών της χώρας μας.

Εγκάρδια συγχαρητήρια, βεβαίως, και στις οικογένειες των επιτυχόντων που αγωνίστηκαν και εκείνοι μαζί τους σε όλη την πορεία της μαθητικής  τους ζωής.

Προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν  να πετύχουν την πρώτη τους επιλογή ή την είσοδο τους σε κάποια Σχολή τους λέμε από καρδιάς μαζί με πολλές ευχές ότι η ζωή και τα όνειρα δεν σταματούν στις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι βέβαιο ότι με προσπάθεια και αγώνα θα βρουν το δρόμο της επιτυχίας.

 

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)