Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο “πιστολέρο” του καφενείου στον Πλάτανο – Αντιμέτωπος με απόπειρα ανθρωποκτονίας


Παραδόθηκε χθες το βράδυ στην Αστυνομία ο 50χρονος “πρωταγωνιστής” επεισοδίου μεταξύ πελατών σε καφενείο χωριού του Ηρακλείου, ο οποίος πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει κατά λάθος τον καφετζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο 50χρονος μαζί με τον αδερφό του, ηλικίας 45 ετών πήγαν σε καφενείο, στον Πλάτανο του δήμου Γόρτυνας, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ένας 48χροος με τον 24χρονο γιο του. Μεταξύ τους οι δύο οικογένειες είχαν κτηματικές διαφορές. Αφού ο 50χρονος πάρκαρε έξω από το καφενείο το αυτοκίνητό του κατέβηκε και με ένα πιστόλι στο χέρι ζήτησε από τον 48χρονο να βγει από το καφενείο.
Ο 50χρονος πυροβόλησε και πριν καλά καλά προλάβει να παρέμβει για να αποφευχθούν τα χειρότερα ο καφετζής δέχθηκε μία σφαίρα στο αριστερό του πόδι.

Ακολούθως οι δύο αδερφοί εξαφανίστηκαν, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Μοιρών.
Τόσο ο 50χρονος, που παραδόθηκε και συνελήφθη, όσο και ο αδερφός του, που δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα.


Πηγή: ertnews.gr