Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της Αίγιο Αρτέμιο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Αναγνώστηκε επίσης η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα,  ενώ στη συνέχεια ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, υποδέχθηκαν τους  προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου  και παρατέθηκε μικρή δεξίωση.

Ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν  στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, με την παρουσία των Διευθυντών της εκάστοτε Διεύθυνσης και συγκεκριμένα του Ταξίαρχου Μιλτιάδη Αλεξάκη στη Μαγνησία, του Αστυνομικού Διευθυντή Δημητρίου Μήτραινα στα Τρίκαλα και του Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου στην Καρδίτσα.

 

Πηγή: ertnews.gr