Νύχτα Ντροπής! Έριχναν χημικά χωρίς λόγο! Έχασαν τις αισθήσεις τους ο Δήμαρχος ΣΤ. Κάρμαντζης και ο Πρόεδρος κληρικών π. Γεώργιος

Το B/S NAXOS με κλειστά τα ραντάρ έφτασε 3:00 τα ξημερώματα στο λιμάνι αποβιβάζοντας πραγματικά ένα ολόκληρο στρατό! 

Αρκετός κόσμος βρέθηκε χθες μετά της 12 προς Τρίτη ξημερώματα στο λιμάνι των Μεστών να διαμαρτυρηθεί για τα ΜΑΤ που έφθαναν στο νησί της Χίου. Όσοι ήταν παρόντες είδαν την αναίτια ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.  Πρέπει να πούμε η αστυνομία είχε κάνει μπλόκο με μια κλούβα των ΜΑΤ στο χωριό Μεστά, αλλά οι κάτοικοι ήταν τόσο οργισμένοι που προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να φθάσουν στο λιμάνι. Βρήκαν διαδρομές από Ελάτα και μέσα από τους ποταμούς να φθάσουν στο Λιμάνι. Ο κόσμος που κατάφερε να φθάσει εκεί ήταν αρκετός παρ’ όλα τα εμπόδια!

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψη χημικών και δακρυγόνων πραγματικά αναίτια, μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πυργίου και ο π. Γεωργιος Κωνσταντίνου με ιδιωτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αιμιλιανός Ευαγγελινός πήγαν στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες.  Άλλη μια υπέροχη φυσιογνωμία ο π. Κώστας που είναι και πνευματικό παιδί του π. Γεωργίου μπροστά στον αγώνα.

Μακάρι σε περίπτωση κινδύνου από την Τουρκία οι στρατιωτικές δυνάμεις, που θα προστρέξουν για την υπεράσπιση του νησιού, να έχουν τον αριθμό, την οργάνωση και την μηχανική υποστήριξη των δυνάμεων των Ματ, που αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα στο Λιμάνι των Μεστών, για να επιβάλλουν δια της βίας της νέας Μεταναστευτικής – προσφυγικής υπερδομής στο Αίπος.

Φωτογραφίες κάποιες είναι από εμάς μας και από την https://www.alithia.gr/

 

 

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)