Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Βεζέρη

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε σήμερα (15/10) το μεσημέρι με τον Πρόεδρο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Βεζέρη. Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν οι προβληματισμοί των καταστηματαρχών εστίασης εν τω μέσω της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε με τη σημαντική παρεμπόδιση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων ως αποτέλεσμα της επιβεβλημένης εφαρμογής μέτρων προστασίας έναντι στον κορονοϊό. Επίσης, θέματα φορολογίας αλλά και η αύξηση των τετραγωνικών σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και η ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εστίασης αποτελούν ζητούμενα εκ μέρους των επαγγελματιών.

Από την πλευρά του Δήμου Χίου ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση του να ενισχυθούν οι επαγγελματίες με όλα τα διαθέσιμα μέσα και δυνάμεις στην ομολογουμένως δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δηλώνοντας ότι υπάρχει διαχρονικά άριστη σχέση επικοινωνίας και συνεργασίας με τους φορείς που εκπροσωπεί ο κ. Βεζέρης, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνικής ζωής.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)