Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ξεκινά τη διάθεση υγειονομικού υλικού σε κάθε οικογένεια του νησιού

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η υγειονομική κρίση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φορείς και στους δημότες του νησιού, προχώρησε στην προμήθεια υγειονομικού υλικού προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες, γυαλιά κ.λ.π) για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο διασποράς και μόλυνσης από τον COVID-19.

Παρά τις μεγάλες ελλείψεις στην αγορά προμήθευσε με τα αναγκαία, πρωτίστως το ιατρείο αλλά και το λιμενικό σταθμό και το στρατιωτικό φυλάκιο. Στο ιατρείο δωρήθηκε επίσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος των γιατρών, ένας φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου που θα συμβάλλει στην υποβοήθηση της αναπνευστικής λειτουργίας του ασθενούς, στην απευκταία περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.

Πλέον ο δήμος διαθέτει τις απαιτούμενες ποσότητες και από σήμερα ξεκινά η διάθεση υγειονομικού υλικού προστασίας και σε κάθε οικογένεια του νησιού.

Ο Δήμος σε ανάρτηση του καταλήγει ότι “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας τόσο στους μόνιμους κατοίκους, για την υπευθυνότητα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τη μεγάλη αυτή κρίση, όσο και στους συμπατριώτες μας στον Πειραιά που απέδειξαν την αγάπη τους για το νησί μας με την απουσίας τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)