Ο Στ. Σαραντινός ζητά από το Δήμαρχο κ. Κάρμαντζη να πληροφορηθεί ποιες ενέργειες έχει κάνει ως εντολοδόχος των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για το μεταναστευτικό

Ο Σταμάτης Σαραντινός δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας στα Καμπόχωρα,έστειλε την παρακάτω επιστολή στον δήμαρχο, ζητώντας του πληροφόρηση για τις ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με την υλοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ για την ΒΙΑΛ, το Χαλκειός και γενικότερα για το μεταναστευτικό.

Προς τον κ. Δήμαρχο Χίου

Κύριε δήμαρχε,
Σε συνέχεια σχετικών προφορικών ερωτημάτων του συνδυασμού μας σε συνεδριάσεις του σώματος, παρακαλώ να μας γνωρίσετε σαν εντολοδόχος των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με το μεταναστευτικό (643,705/2019 ) τις ενέργειες που έχετε κάνει (σχετική αλληλογραφία με υπουργεία, υπηρεσίες κλπ) για όλα τα επί μέρους ψηφισθέντα. (για παράδειγμα άμεση αποσυμφόρηση της ΒΙΑΛ και του νησιού, κλείσιμο της ΒΙΑΛ, καθαριότητα γύρω απο το ΚΥΤ στο Χαλκειός, νομικές ενέργειες για το μεταναστευτικό από πλευράς δήμου, νομική στήριξη χαλκούσων, ενέργειες νομικές και άλλες για την απαίτηση άρσης του γεωγραφικού περιορισμού, λειτουργία μίας μόνο δομής καταγραφής και ταυτοποίησης 500 ατόμων με ολιγοήμερη παραμονή κλπ)

Για τον Δημοτικό Συνδυασμό ” ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Σταμάτης Σαραντινός, Δημοτικός σύμβουλος Καμποχώρων

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)