Ο συνδυασμός Χίος Μπροστά παρουσίασε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η Δημοτική Παράταξη «Χίος Μπροστά» σχετικά με την εικόνα της δημοτικής αρχής, παρουσίασαν στελέχη της επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η δημιουργική αντιπολίτευση και η κατάθεση προτάσεων.

Αποκομιδή απορριμμάτων και κοινωνική πρόνοια, βαθμολογήθηκαν θετικά από τους πολίτες ενώ στο ναδίρ βρίσκονται τα προβλήματα υδροδότησης αλλά και η στήριξη των χωριών.

«Πρόθεση μας είναι τα συμπεράσματα αυτά να τα χρησιμοποιήσουμε ως εργαλεία για να καταθέσουμε προτάσεις προς την δημοτική αρχή με στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών», ανέφερε ο επικεφαλής της Παράταξης Γιάννης Καραβασλίλης συμπληρώνοντας ότι «η δημοτική αρχή ασκεί πολιτική με την μικροπολιτική»

Η δημοσκόπηση χωρίζονταν σε 25 ερωτήσεις και πήραν μέρος 400 περίπου άτομα τόσο από τη Χίο όσο και ομογενείς με τα στελέχη της παράταξης να τονίζουν ότι «λίγο πολύ όλοι είχαμε εικόνα για την κατάσταση».

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα αξιοποιηθούν  και με το αίτημα για θεματικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με πρώτο αυτό της διαφάνειας ενώ έπονται και άλλες θεματικές συνεδριάσεις.

yliko_apo_erotimatologio_pros_toys_dimotes

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)