Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ-Καλοκαίρι 2020» στο νησί των Ψαρών

Ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά και με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ-Καλοκαίρι 2020» στο νησί των Ψαρών. Η υπέροχη εκδήλωση λήξης, που περιλάμβανε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, παιχνίδια και χορευτικά, σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή των παιδιών μας ήταν καθολική και για τρεις εβδομάδες είχαν την ευκαιρία περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, να αθληθούν και να παίξουν ποικίλα αθλητικά παιχνίδια κάτω από την καθοδήγηση και την επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής. Η Βασιλική, η Ελένη και ο Χρήστος φρόντισαν με περισσή διάθεση και επαγγελματισμό να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές και δημιουργικές στιγμές.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Αναγέννηση & Πρόοδος» για τη σχεδίαση και υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού προγράμματος που αποτελεί μια πολύ σημαντική προσφορά στην προώθηση της αθλητικής παιδείας στα πολύ μικρά νησιά της πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του νησιού μας για τη καθολική συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)