Ορκωμοσία του δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Βρατσάνου και των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του δήμου μας, η ορκωμοσία του δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Βρατσάνου και των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η επανεκλογή του για τρίτη συνεχόμενη θητεία αποτελεί δικαίωση για το έργο που έχει επιτελεστεί αλλά συγχρόνως και ένα τεράστιο βάρος στις πλάτες του ίδιου και της παράταξής του, προκειμένου να ανταποκριθούν από κοινού στις υποχρεώσεις και στις μεγάλες προσδοκίες των δημοτών.

Παράλληλα τόνισε ότι στις εκλογές του Μαΐου, οι δημότες έδωσαν εντολή στο Δήμαρχο και στους 13 Δημοτικούς Συμβούλους να δουλέψουν για την πρόοδο και την ανάπτυξη των Ψαρών, προτάσσοντας το συλλογικό συμφέρον και αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια και τις ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ Μάρκος ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Στρατιωτικός Διοικητής Χίου Ταξίαρχος κ. Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο εκπρόσωπος του υπουργού Ν. Μηταράκη κ. Φιλόδωρος Βιτέλλας, ο εκπρόσωπος του Γραφείου τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Χίου Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Ζωάνος.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση