Παρμενίων 2018: Εντυπωσιακές εικόνες από την απόβαση των Πεζοναυτών στη Χίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αποβατική ενέργεια που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην ακτή Μανάγρου στη Χίο, με την συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Αεροπορίας Στρατού και των Ειδικών Δυνάμεων. 

Πεζοναύτες, ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη και πλοία του Ελληνικού Στόλουπραγματοποιούν μεγάλης κλίμακας αποβατική ενέργεια στη Χίο.

Αργότερα σήμερα το βράδυ, λίγο πριν κλείσει η αυλαία του «Παρμενίων 2018», θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του ”Ψηλού Στάλου”, στα Λάβαρα Διδυμοτείχου, εντός του πεδίου ευθύνης της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, η μεγάλη νυχτερινή άσκηση ”Βελισάριος 2018’’.

Ήδη η 3η Ταξιαρχία ”ΡΙΜΙΝΙ” από την Καβύλη του Β. Έβρου, που έχει αναλάβει την τελική φάση, βρίσκεται επί ποδός πολέμου. Την άσκηση θα παρακολουθήσει ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί και των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ενώ αύριο στον Έβρο, κατά την τελική φάση της εθνικής άσκησης αναμένεται μια πραγματική επίδειξη ισχύος από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες θα κάνουν την νύχτα μέρα μια ανάσα από τους «καλούς» μας γείτονες.

Πηγή: http://www.onalert.gr

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο:

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση