Πασχαλινές Ευχές και Ευχαριστίες από το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου

Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών οι οποίες είναι δραματικά διαφορετικές και πρωτόγνωρες, το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχές του για Καλή Ανάσταση σε κάθε συμπατριώτη μας που διαμένει στο νησί μας, σε άλλη περιοχής της Ελλάδας, ή στο εξωτερικό.
Απευθύνουμε σε όλους εγκάρδιες Πασχαλινές Ευχές και ιδιαίτερα στους Ναυτικούς μας όπου κι αν βρίσκονται. Ευχόμαστε σε όλους καλή επάνοδο στον Βροντάδο ελπίζοντας ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες για όλους μας, και ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους που δοκιμάζονται από την παρούσα κρίση.
Θερμές ευχές απευθύνουμε σε όλες τις Τοπικές Αρχές αλλά και ιδιαίτερες ευχές στην Πολιτική Προστασία, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που πασχίζουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Τέλος θερμές ευχαριστίες και ευχές απευθύνουμε στον συμπατριώτη μας κ. Αντώνη Φαράκλα και στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Σούπερ Μάρκετ «Χαρά» Βροντάδου, για την αυθόρμητη κάλυψη διατροφικών αναγκών συμπολιτών μας, που χρήζουν στήριξης σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Για το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου
Η Πρόεδρος
Μαριάννα Πελαντή

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)