ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: ΛΙΜΕΡΙΚ – ‘Οταν η ποίηση συναντά το χιούμορ και τη φαντασία. Συγγγραφείς : Μαριάνθη Παπάδη & Μαριάνθη Πλειώνη -γράφει η Τασσώ Γαΐλα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.

Προτεινόμενο: ΛΙΜΕΡΙΚ- ‘Οταν η ποίηση συναντά το χιούμορ και τη φαντασία.

Συγγγραφείς : Μαριάνθη Παπάδη & Μαριάνθη Πλειώνη.

Έκδοση: εικοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις.

Για τους μικρούς μας αναγνώστες -σαν εκπαιδευτικός-,  προτείνω το Λίμερικ βιβλίο κατάλληλο για τις καλοκαιρινές διακοπές που συνδιάζει λογοτεχνία με γλωσσικές ασκήσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια για δημιουργικές στιγμές!

Ένας πανέξυπνος συνδιασμός που θα βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει την λογοτεχνία αλλά και να ακονίσει ευχάριστα τη σκέψη του.

Η έκδοση είναι έγχρωμη και είναι η πρώτη έντυπη συλλογή με λίμερικ μετά από πολλά χρόνια. Θα το βρείτε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ και online .https://24grammata.com/product/2109.

Μπορείτε, ακόμα, να τα παραγγείλετε και τηλεφωνικά 210 612 70 74,
αντικαταβολή, κούριερ, παράδοση την επόμενη εργάσιμη.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Κι όπως γράφει στο δελτίο τύπου του εκδοτικού οίκου:

<Δροσιά, χρώματα και φαντασία, χιούμορ και γεύση παραμυθιού στη μοναδική συλλογή με λίμερικ της Μαριάνθης Παπάδη και Μαριάνθης Πλειώνη.

Ένα ταξίδι με καπετάνιο τη φαντασία και ναύτες το παράλογο και το λογικό, το πιθανό και το απίθανο, το απλό και το σύνθετο, το μαγικό, το τολμηρό, το ασυνήθιστο, που μόνο η ποίηση μπορεί να προσφέρει. Για μικρούς αναγνώστες και γιατί όχι και για μεγάλους, που λαχταρούν κι αυτοί να ξαναγίνουν παιδιά και να ταξιδέψουν σε ένα κόσμο, όπου όλα μπορούν να συμβούν στο βιβλίο που αποτελεί μετά από πολλά χρόνια την πρώτη έντυπη συλλογή με λίμερικ.

Συνοδεύεται από γλωσσικές ασκήσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια για δημιουργικές στιγμές!>.

‘Δώρο’ από τις εξαίρετες συγγραφείς Μ. Παπάδη & Μ. Πλειώνη  για τους μικρούς φίλους των xiakanea,gr η παρακάτω ‘σπαζοκεφαλιά’.  Βρείτε την λύση. Καλή επιτυχία.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.

Προτεινόμενο: ΛΙΜΕΡΙΚ- ‘Οταν η ποίηση συναντά το χιούμορ και τη φαντασία.

Συγγγραφείς : Μαριάνθη Παπάδη & Μαριάνθη Πλειώνη.

Έκδοση: εικοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις.

 

Για τα xiakanea.gr

Τασσώ Γαΐλα

Αρθρογράφος-Ερευνήτρια.

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)