Ν. Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Απαράδεκτη παρακρατική πράξη


Ακρίβεια, ελληνοτουρκικά και παρακολουθήσεις ήταν τα θέματα που σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την ακρίβεια στην ενέργεια λέγοντας ότι αντί να μειώσει τα υπερκέρδη των παραγωγών και τον παρόχων ρεύματος δίνει επιδοτήσεις από τον προϋπολογισμό που είναι λεφτά των φορολογουμένων. “Παίρνουν από την μια τσέπη και τα βάζουν στην άλλη” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Στα ελληνοτουρκικά τόνισε ότι χρειάζεται σοβαρή διπλωματία και η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να πουλά όπλα στην Τουρκία, ενώ τόνισε ότι χρειάζονται αυτοματοποιημένες κυρώσεις.


Για το θέμα των υποκλοπών μίλησε για απαράδεκτη παρακρατική πράξη, είπε ότι θέλουν απόρρητο το πόρισμα για την παρακολούθησή του για να υπάρξει συγκάλυψη και τόνισε ότι η ΝΔ έχει γίνει περίγελος στην Ευρώπη.

Σημείωσε επίσης ότι οι Έλληνες αξίζουν καλυτέρα από τους κ.κ Μητσοτάκη και Τσίπρα και είπε ότι η πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ θέλουν να είναι η πραγματική εναλλακτική απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό.

Πηγή: ertnews.gr