Σ. Κάρμαντζης: Οι Αιρετοί όταν δεν κάνουν αυτό που πρέπει φεύγουν με τις εκλογές. Οι διορισμένοι υπάλληλοι αλήθεια πως φεύγουν όταν ταλαιπωρούν καταχρηστικά ένα ολόκληρο τόπο;

Ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης σε απάντηση του στα social media προκαλεί το δημοσιογράφο Γιάννη Τζούμα να πει τα πράγματα με το όνομα του!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Γιάννη Τζούμα γιατί δεν τα λες τα πράγματα με το όνομα τους;;;;;;;;;;Γιατί δεν γράφεις ότι εδώ έχουμε μόνιμο φρένο την αρχαιολογία και ειδικά την προϊσταμένη κ Βάση που δεν αφήνει ούτε κουνούπι να περάσει πάνω από την Χίο χωρίς την αρχαιολογική της έγκριση. Γιατί μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι οτι πρέπει να συνεννοηθούμε κλπ κλπ όταν εμείς μιλάμε Ελληνικά και η κυρία ούτε ακούει ,ούτε βλέπει, ούτε την νοιάζει. Ερμηνεύει και αποφασίζει κατά το δοκούν και υποκειμενικά. Δηλαδή ότι μας γουστάρει σε απλά Ελληνικά ,πάντα και πάντοτε. Γιατί φοβόσαστε να γράψετε την αλήθεια και χαϊδεύετε αυτιά.Ποιο έργο να προχωρήσει στην Χίο που όλα είναι μπλοκαρισμένα από τα αρχαιολογικά της τερτίπια;;;;;;;;;;;Καλοπλύτης, Λιμεναρχείο ,πάρκινγκ Ευωδου,δρόμος από Ταμπάκικα Αγία Ειρήνη σφαγεία,τουαλέτες Νέας Μονής και αν συνεχίσω να γράφω θα γράφω μέχρι τα ξημερώματα;;;;;;;;Κοντεύει να βγάλει όλη την Χίο αρχαιολογική (Ρώτησε τους μηχανικούς και αρχιτέκτονες της Χίου που περνούν ηρεμιστικά) Λοιπόν τέρμα τα αστεία!Η θα μείνουμε στον τόπο μας η να τα μαζεύουμε να φύγουμε και να μείνει στην Χίο η κυρία Βάση. Εδώ και τώρα λύση από την Μενδώνη και τον Πρωθυπουργό. Σημείο επαφής δεν υπάρχει.Ο λαός μας έδωσε εντολή να διοικήσουμε. Οι Αιρετοί όταν δεν κάνουν αυτό που πρέπει φεύγουν με τις εκλογές. Οι διορισμένοι υπάλληλοι αλήθεια πως φεύγουν όταν ταλαιπωρούν καταχρηστικά ένα ολόκληρο τόπο;;;;;;;;;;; Περιμένουμεεεεε!!!!!!!!

Εδώ παραθέτουμε το άρθρο της alithis.gr πάνω στο οποίο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος:

Σε σίριαλ με διαστάσεις ψυχολογικού θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση για το αντιπλημμυρικό έργο στον Κολοπλύτη, η τύχη του οποίου – όσον αφορά την χρηματοδότησή του- εξαρτάται άμεσα από το πότε θα συνεδριάσει το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στη Μυτιλήνη κι αν φυσικά αυτό εγκρίνει την μελέτη που υποβάλλει ο Δήμος.

Ανεξάρτητα από την αντιπαλότητα μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή εκφράστηκε και σε δηλώσεις του Δημάρχου, Σταμάτη Κάρμαντζη και του Αντιδημάρχου, Γιάννη Ξενάκη,  κατά της Προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χίου Όλγας Βάσση, η ουσία των όσων ειπώθηκαν σήμερα ραδιοφωνικά στην “Αλήθεια” από την κα Βάσση και τον κο Ξενάκη συνοψίζεται στο ότι υπάρχει δυνατότητα – έστω και στο παραπέντε- ο Δήμος να διεκδικήσει εκ νέου την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου.

Αρχές του χρόνου αναμένεται να βγουν νέες προκηρύξεις αντιπλημμυρικών έργων από τη Διαχειριστική Αρχή, οπότε και το αντιπλημμυρικό του Καλοπλύτη μπορεί να διεκδικήσει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του έργου. Απαραίτητη προϋπόθεση η Εφορία Αρχαιοτήτων να γνωμοδοτήσει επί της μελέτης και το θέμα να τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδριάζει κάθε 2,5 με 3 μήνες, οπότε εκτιμώντας από την προηγούμενη συνεδρίαση ίσως αυτό να γίνει μέσα στο Γενάρη.

Χρόνος – έστω και λίγος – υπάρχει. Ζητούμενο από εδώ και πέρα η διάθεση συνεργασίας και η άσκηση πίεσης ώστε να μπορέσει ένα έργο που αφορά το κέντρο της πόλης να προχωρήσει.

Αν δεν το καταφέρουμε εμείς ως Χίος να είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουν άλλα νησιά στο Βόρειο Αιγαίο.

Σημειώστε κάπου κι αυτό: Στην Μυτιλήνη εκτελείται αντιπλημμυρικό έργο της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση