Σήμερα πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Ο Υπουργός τουρισμού κ. Θεοχάρης και ο Υφυπουργός κ. Κόνσολας ενημέρωσαν τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού αναφορικά με τις νέες συνθήκες λόγω πανδημίας και τι μέλλει γενέσθαι.
Έγινε διαλογική συζήτηση, μίλησαν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες και τόνισαν τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι περιφέρειες της χώρας, λόγω της πανδημίας, και ζήτησαν την βοήθεια του Υπουργείου για αντιμετώπιση της κρίσης. Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Νικολάου Νύκτα  τονίστηκε η ανάγκη για μείωση του ΦΠΑ, για ελάφρυνση των βαρών στα τουριστικά επαγγέλματα, για μείωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, για διαφήμιση των νησιών του Β. Αιγαίου κα. Ο Υπουργός ενημέρωσε ότι θα γίνει Εθνική καμπάνια για τον τουρισμό και ζητήθηκε από όλες τις περιφέρειες να αποστείλουν στο Υπουργείο υλικό για την σχετική διαφήμιση.
Γίνεται αγώνας δρόμου για να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν για τον τουρισμό του έτους 2020. Τονίστηκε επίσης ότι κύριος στόχος μας είναι ο εσωτερικός τουρισμός και άπαντες συμφώνησαν να συνεργαστούν σε αυτό το επίπεδο.

Τέλος ο Κ. Νύκτας πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά!!!

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)