«Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας»

Με στόχο την ενίσχυση της χιακής αγοράς και οικονομίας, η οποία πλήττεται τα μέγιστα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και αφορμή την επανεκκίνηση της λειτουργίας των καταστημάτων του νησιού μας, οργανώθηκε το προωθητικό μήνυμα ευαισθητοποίησης του αγοραστικού κοινού «Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας», στο οποίο μέσω οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο), ο Δήμαρχος μαζί με πρόσωπα του νησιού μας καλούν όλους και όλες να επιλέγουν για τις αγορές τους τα καταστήματα της Χίου, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Εγκάρδιες ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες που με αξιοσημείωτη θετική διάθεση, συνέδραμαν για την ολοκλήρωση του εν λόγω βίντεο. Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανώλη Βερβαράκη και τον κ. Νέλο Μέσι που αφιλοκερδώς προσέφεραν την παραγωγή του.

Επιπλέον, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθεια με αλφαβητική σειρά τους:

Μάνο Βασιλάκη

Ραφαέλα Ζαχαριά

Παναγιώτη Ζερβάκη

Καλλιόπη Κατσή

Μαρία Κουσκουσάκη

Δημήτρη Λιούντρη

το Χιώτη Πρωταθλητή Χριστόφορο Μερούση

και τον ιατρό Γιώργο Νομικό

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται  τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί από την κρίση που βιώνουμε!

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)