Συμφωνία Ελλάδας με την νόμιμη Βουλή της Λιβύης για ΑΟΖ ζητά ο Χαφτάρ: Χαιρετίζει την εξέλιξη με Ιταλία

Την υπογραφή μεταξύ της Ελλάδας και του νόμιμα εκλεγμένου κοινοβουλίου της Λιβύης, μιας συμφωνίας αντίστοιχης της Ελληνοϊταλικής, ζητά η παράταξη του Χαλίφα Χαφτάρ που χαιρετίζει τη χθεσινή εξέλιξη για την οριοθέτηση ΑΟΖ στο Ιόνιο.

Πρόκειται για σημαντικότατη εξέλιξη που κόβει την Τουρκία από την Τρίπολη, εάν η Αθήνα τολμήσει και υπογράψει συμφωνία με το εκλεγμένο Κοινοβούλιο, που πρόσκειται στον ισχυρό ηγέτη της Λιβύης.

Το παράνομο Μνημόνιο του Ερντογάν με το τσιράκι του στην Τρίπολη, αλ Σάρατζ δεν θα ισχύει, μας είπαν διπλωματικές πηγές.

M.LNA@LNA2019M

The Libyan democratically elected parliament following the signings Of the Italy – Greek EEZ , requests the signing of a similar agreement with the Libyan ligtimat legislation authorities and parliament.

View image on TwitterView image on Twitter
Με αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ανεπίσημο λογαριασμό των δυνάμεων του Χαφτάρ στο twitter, οι προσκείμενες στον Χαλίφα Χαφτάρ δυνάμεις ζητούν την υπογραφή συμφωνίας, μεταξύ των κοινοβουλίων Ελλάδας και Λιβύης δημοσιοποιώντας και σχετική επιστολή.

M.LNA@LNA2019M

The Defense & National Security Committee of the Libyan Parliament announces ‘s support for the maritime delimitation agreement signed between and requests accession thereto for being a fair framework for maritime delimitation between the Med countries.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Πηγή: hellasjournal.com

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)