Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του φαντάρου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από μία εβδομάδα ενώ επέβαινε στο πλοίο “Νήσος Ρόδος”, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ώρα πριν από τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, οι κάμερες “έπιασαν” τον 23χρονο φαντάρο να περιφέρεται στο κατάστρωμα.

Από τη μέχρι στιγμής ανάλυση του υλικού που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, φαίνεται να προκύπτει ότι στις 5:30 το πρωί ο 23χρονος ήταν ζωντανός και έκανε βόλτες στο κατάστρωμα. Οι κάμερες από το γκαράζ φαίνεται πως δεν τον έχουν εντοπίσει και έτσι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.

Ωστόσο, δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, αν δεν ολοκληρωθεί η ανάλυση όλου του υλικού που έχει συλλεχθεί τόσο από τις κάμερες του “Νήσος Ρόδος” όσο και από εκείνες που είναι εγκατεστημένες περιμετρικά του λιμανιού.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων του Πειραιά, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο φαντάρο να κινείται στην περιοχή.

Οι έρευνες των ανδρών του Λιμενικού για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φαντάρου είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η αγωνία της οικογένειάς του έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση