Μία εύκολη συνταγή που θα απολαύσουν όλοι και όλες!

Συστατικά

  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 250 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 150 γρ. ντοματοπελτέ
  • 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  • 1/2 κουτ. του γλυκού βασιλικό
  • 1/2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
  • 1/3 φλιτζάνι νερό
  • 1 μερίδα πεπερόνι
  • 250 γρ. κίτρινο τυρί, τριμμένο
  • 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες
  • 1 συσκευασία για ζύμη Pizza

Τρόπος μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι, μέχρι να καραμελώσει. Προσθέτεις, τη σάλτσα τομάτας, τον ντοματοπελτέ, τη μουστάρδα, το βασιλικό, τη ρίγανη και το νερό. Αφήνεις να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
  • Παράλληλα, με έναν πλάστη ανοίγεις τη ζύμη της πίτσας σε ένα αντικολλητικό ταψί. Απλώνεις πολύ καλά.
  • Με ένα κουτάλι, αρχίζεις να απλώνεις ομοιόμορφα τη σάλτσα που δημιούργησες στο τηγάνι. Από πάνω πασπαλίζεις το τριμμένο τυρί.
  • Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 – 20 λεπτά.
  • Κόβεις σε κομμάτια και απολαμβάνεις!

Καλή Απόλαυση!

Πηγή: tlife.gr