Το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς κέρδισε βραβείο στην κατηγορία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο 20  πανελλήνιο διαγωνισμό Δασο-οικοκώδικα

Το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στο διεθνές περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα δάση». Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, που συντονίζει το πρόγραμμα,  προκήρυξε τη σχολική χρονιά 2019 – 20  πανελλήνιο διαγωνισμό Δασο- οικοκώδικα.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιαστήκαν τη φετινή χρονιά και οδήγησαν στην αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω COVID-19, 24 σχολεία από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατάφεραν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να αναδείξουν τη δουλειά τους.  Το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές της  Γ’  Γυμνασίου, με υπεύθυνη καθηγήτρια εικαστικών Μαρία Κασαπίδου,  έμαθαν να φωτογραφίζουν τη φύση, τα δέντρα και τα τοπία της Χίου και δημιούργησαν το δικό τους «Δασο – οικοκώδικα».

Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στην καθηγήτρια και στον Διευθυντή που ενθαρρύνει τέτοιες δράσεις στο σχολείο.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)