ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΙΟΥ – του Νίκου Γεωργούλη

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Γεωργούλης, πρώην Διευθυντής του Πολίτη και νυν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης αναφέρει:

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Η ΧΙΟΣ ΚΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΙΟΥ

του Νίκου Γεωργούλη

Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω όσα περιγράφει ότι λέχθηκαν το in.gr στην κρίσιμη συνεδρίαση για το μεταναστευτικό. Αν δεν διαψευστούν άμεσα από το γραφείο του βουλευτή Χίου εγείρουν μείζον θέμα παραίτησης του. Διαβάστε και φρίξτε…

Οι πληροφορίες του in.gr αναφέρουν ότι ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης υποστήριξε ότι στις συγκεντρώσεις στη Χίο και τη Λέσβο την έδιναν ακροδεξιά και ακροαριστερά στοιχεία. Αυτή άλλωστε ήταν και η επίσημη γραμμή που υποστηρίχτηκε δημοσίως και από τον πρωθυπουργό στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, -ενδεχομένως και για να δικαιολογήσει την αποχώρηση διμοιριών των ΜΑΤ και την επιχειρησιακή εικόνα της αστυνομίας- διαφώνησε με τον κ. Μηταράκη και απάντησε πως οι αντιδράσεις στα δύο νησιά ήταν εκτεταμένες και αγκάλιαζαν το σύνολο του πληθυσμού. Φέρεται δε, να υποστήριξε πως αν παρέμεναν τα ΜΑΤ εκεί ελλόχευε ο κίνδυνος την ύπαρξης θυμάτων, με άλλα λόγια νεκρού ή νεκρών!
Ακόμα πιο χαρακτηριστική είναι η άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργικό συμβούλιο, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι καλώς αποχώρησαν και γύρισαν στις βάσεις τους τα ΜΑΤ καθώς συνέκρινε τα όσα θα μπορούσαν να επακολουθήσουν με αφορμή τη Χίο και τη Λέσβο με την κατάσταση το Δεκέμβρη του 2008 από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου!”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)