Βγήκε ο λαγός στην παγανιά.

Βγήκε ο λαγός στην παγανιά .

Σε ρόλο δούρειου ίππου ο αντιδήμαρχος Μανδάλας ανέλαβε το ρόλο -μιας και ο κύριος δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται πως δεν το τολμούν- να προσπαθήσει να αλλάξει για μια ακόμη φορά τις πολλαπλές ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για καμία νέα δομή στη Χίο !

Είναι επικίνδυνοι ! Την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύρραξη με την Τουρκία και τις επεκτατικές βλέψεις του καθεστώτος Ερντογάν και ο κορωνοιός έχει μπει πλέον για τα καλά στα ΚΥΤ και τις κοινωνίες μας, αυτοί μεθοδεύουν επέκταση της ΒΙΑΛ ή νέο κέντρο στο 18 ένας Θεός ξέρει με ποια κίνητρα …

Η Χίος αποφάσισε στα βουνά ! Μηταράκης , κυβέρνηση και δημοτική αρχή με τους λαγούς τους μεθοδεύουν, μέσα σε αυτές τις συνθήκες άμεσων απειλών, νέα δομή στην καμπούρα μας, νέες φυλακές για πρόσφυγες και μετανάστες ! Δεν θα τους περάσει ! Ο Χιώτικος λαός θα απαντήσει ξανά .

Αν θέλουν δημοτικό συμβούλιο να γίνει , αυτή τη φορά όμως δια ζώσης στην πλατεία της Χίου με τη συμμετοχή του κόσμου . Τελεία και παύλα με τα αισχρά παιχνίδια τους . Αποσυμφόρηση τώρα! Κλείσιμο της ΒΙΑΛ! Χώρος μόνο καταγραφής και ταυτοποίησης, μεταφορά τους στην ενδοχώρα και στις χώρες προορισμού . Δεν θα γίνουν τα νησιά μας οι φυλακές της Ευρώπης κι εμείς δεσμοφύλακες ! Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι !

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)