ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι οι διαδικασίες των Υπηρεσιών  Μεταφορών και Επικοινωνιών για αιτήματα που αφορούν άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας, δεν πραγματοποιούνται, επειδή από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, δεν λειτουργεί το on line πληροφοριακό σύστημα καταχωρήσεων αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, λόγω σοβαρής βλάβης.

Η βλάβη αφορά, όλες τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της χώρας.

Ζητούμε την κατανόηση των ενδιαφερομένων για την ταλαιπωρία που υφίστανται, αλλά δυστυχώς δεν είναι στην αρμοδιότητά μας, η επίλυση του προβλήματος που προέκυψε.

Από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημερωθήκαμε ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μόλις αποκατασταθεί, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωσή μας.

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου διαδρομή: https:// www.pvaigaiou.gov.gr  Επικοινωνία/ Τηλεφωνικοί κατάλογοι, υπάρχουν πλήρεις τηλεφωνικοί κατάλογοι, των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων, για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού,

Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΚΤΑΣ

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)