Ξεκινούν αλλαγές για τη βελτίωση της καθημερινότητας στα σχολεία της Δ.Ε. του Δήμου Χίου

Ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης έχει υποσχεθεί προεκλογικά την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας των πολιτών της Χίου. Στο πλαίσιο αυτό κινούμενος ο Πρόεδρος και η επιτροπή της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής (ΕΣΕΔΕ) του Δήμου Χίου προχωρά στην βελτίωση των υποδομών των σχολικών χώρων με γνώμονα την υγιεινή, ασφάλεια και την εξοικονόμηση πόρων.

Στο παραπάνω πλαίσιο ο κος Κωνσταντίνος- Βίκτωρ Χατζησταμάτης σήμερα ως Πρόεδρος της ΕΣΕΔΕ, παρευρέθη στην υλοποίηση του έργου αντικατάστασης εξωτερικής πόρτας στο σχολικό συγκρότημα του 1ου, Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) και Εργαστηριακού Κέντρου (ΕΚ) Χίου.

Το συγκεκριμένο έργο αναβαθμίζει το χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη Χίο αφού συνεισφέρει στην ασφάλεια του συγκεκριμένου σχολικού χώρου που καλύπτει τις ανάγκες τριών σχολικών μονάδων και εξυπηρετεί εργαστηριακά επιπροσθέτως και το δημόσιο Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Χίου. Το συγκεκριμένο αίτημα υπέβαλαν εγγράφως οι σχολικές μονάδες δια μέσου του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χίου κου Κωνσταντίνου Βούκουνα. Το προαναφερθέν έργο εγκρίθηκε επί προεδρίας ΕΣΕΔΕ του κου Κωνσταντίνου Καρατζά και επιβλέπει από πλευράς σχολείου ο Υποδιευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου κος Κωνσταντίνος Γαίλας.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Αφήστε μια απάντηση